Anneleen Van Bosch heeft haar functie neergelegd als CEO van Warsco Units in Genk. Van Bosch werd CEO nadat ze 1,5 jaar het bedrijf had geadviseerd als extern consultant. De afgelopen drie jaar vormde ze een tandem met de familiale eigenaar en gedelegeerd bestuurder Marc Warson. 

Voor ze bij Warsco Units aan de slag ging, was Anneleen Van Bosch advocaat en had ze een eigen advocatenkantoor met tien medewerkers. In 2015 leerde ze Marc Warson kennen via een opleiding. Ze startte als extern consultant en kwam al snel voltijds aan de slag in het bedrijf. Voor eigenaar en gedelegeerd bestuurder Marc Warson was het vooral een goede manier om het takenpakket te verdelen in operationele en meer en strategische verantwoordelijkheden. 

“Als advocaat, consultant en aandeelhouder van Mamzel heb ik geproefd van het ondernemerschap”, zegt Anneleen Van Bosch in Made In. “Als eigenaar-ondernemer krijg je toch nog een andere dimensie dan als intrapreneur en operationeel manager. Het is mijn ambitie om meer die richting uit te gaan. En als je weet dat daar je toekomst ligt, is het beter om op een hoogtepunt een nieuwe weg in te slaan.” 

Naast aandeelhouder in geschenkbedrijf Mamzel is Anneleen ook actief als lid van de raad van advies bij Staf Cars en is ze eigenaar van haar consultancybedrijf BRIKKS. De selectieprocedure voor een nieuwe CEO wordt nu opgestart en zal worden begeleid door Motmans & Partners.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.