Conny Vandendriessche is een ‘serial entrepeneur', die in 1995 startte als co-founder en co-CEO van Accent Jobs, in 2012 opgegaan in The House of HR, waarin ze een actieve aandeelhouder en bestuurder is. The House of HR haalt 1.7 milliard euro omzet in 500 kantoren met 3200 werknemers. In 2014 richtte ze ‘Stella P' op dat zich richt op diversiteit in Raden van Bestuur. In 2019 stichtte ze ‘We are Jane', een private equity fonds voor vrouwelijke onderneemsters. Conny Vandendriessche heeft ook bestuurservaring bij onder meer Televic, Orac, De Rocker Logistics, JBC en VOKA.

Jan Vander Stichele is de familiale voorzitter en bestuurder van Lotus Bakeries, een beursgenoteerde familiale groep met 613 miljoen euro omzet, 2000 medewerkers en 12 productievestigingen. Daarvoor bouwde hij een carrière uit als Technisch Directeur van Verlipack, General Manager Lotus France en General Manager Operations Lotus groep. Hij is bestuurder bij TVH Parts Holding, Beaulieu international Holding, het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis in Aalst. Jan Vander Stichele is tevens Voorzitter van Fevia en Flanders FOOD, en bestuurder van onder meer Choprabisco.

Philippe Haspeslagh, Voorzitter van de Raad van Bestuur Ardo verklaart: “We zijn verheugd om naast de operationele ervaring en stielkennis van onze familiale bestuurders beroep te kunnen doen op zulk een ervaren en complementaire groep onafhankelijke bestuurders die het management van Ardo kunnen ondersteunen en begeleiden in het volgend interval.” 

Lees het interview van De Bestuurder met Philippe Haspeslagh

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.