Arnaud Bonnel wordt donderdag de nieuwe voorzitter van Fevia Wallonia, de federatie van de Waalse voedingsindustrie, als opvolger van Guy Paternoster.

Arnaud Bonnel, die verschillende functies in de voedingsindustrie heeft bekleed, is momenteel CEO van het in Moeskroen gevestigde familiebedrijf Food N'Joy, dat tartelettes, nougatine en desserts voor voedingsprofessionals produceert.

Tijdens zijn driejarig mandaat wil Arnaud Bonnel de nadruk leggen op duurzame ontwikkeling, digitalisering, samenwerking en het delen van ervaring. Hij wil ook de samenwerking tussen bedrijven versterken door voort te bouwen op de "Food.be - Small country. Great food", met Anne Reul, de secretaris-generaal van Fevia Wallonië-Brussel, Bart Buysse, de CEO van Fevia en hun hele team, alsook met belangrijke partners zoals Wagralim, Alimento, het sectorale opleidingsfonds voor de sector, Awex, Forem, enz.

De overdracht van het voorzitterschap van Fevia Wallonia zal officieel plaatsvinden op 23 september tijdens Food Connections, het gezamenlijke jaarlijkse evenement van Fevia Wallonia en Wagralim.
Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.