26 Jun
26Jun

De Beuckelaer startte in 2007 bij het concern en was er sindsdien werkzaam als inkoopdirecteur. Ze was ook nauw betrokken bij de uitwerking van de visuele identiteit van het Juttu-concept. Vanaf midden juli wordt ze algemeen directeur, al behoudt ze ook haar bevoegdheid voor inkoop en merchandising op internationaal groepsniveau.

 "Retail Concepts blijft na het vertrek van Dominique Motte in sterke handen", verkaart De Beuckelaer in een communiqué. "Ik kan als Managing Director terugvallen op een hecht en ervaren management team dat samen met mij het beleid van Retail Concepts in België, Luxemburg en Frankrijk verder zal zetten. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook rekenen op een sterk team van medewerkers die elke dag met passie het beste van zichzelf geven, dat is eens te meer gebleken in deze coronacrisis."

 Motte stapt zelf op, zegt Retail Concepts, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Motte was sinds 2009 aan de slag bij de groep: hij begon als financieel directeur, maar twee jaar later werd hij CEO van de Belgische en Luxemburgse tak van het bedrijf. Motte dacht al langer aan een vertrek, maar de coronacrisis vertraagde die ambities.

 "De eerste prioriteit was om Retail Concepts snel in een veilige haven te loodsen", vertelt hij, en "vervolgens alles in het werk te stellen om deze moeilijke periode te overbruggen en een heropstart op verantwoorde manier voor te bereiden. Op basis van de cijfers van de eerste vijf weken na de heropstart op 11 mei, lijkt het erop dat we de storm hebben doorstaan en 'een nieuwe morgen' echt aanbreekt. Nu Retail Concepts zich in rustiger vaarwater bevindt, heb ik alsnog besloten mijn intuïtie te volgen en nieuwe horizonten te verkennen.”

Bron: Retail Detail

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.