Baloise Group zet een nieuwe belangrijke stap met de overname van B'Cover, expert in verzekeringen voor kantoor- en appartementsgebouwen. Na voltooiing van de overname zal B'Cover voortaan B'Cover by Baloise Insurance heten, maar het blijft een autonome entiteit binnen de werking van Baloise Group. 

"Met deze nieuwe investering blijven we met Baloise Insurance pionier in het ondersteunen en het ontzorgen van de buildingmarkt op het vlak van services en verzekeringen", vertelt Henk Janssen, CEO van Baloise Insurance. 

Meer dan 4.300 beheerders en eigenaars van appartements- en kantoorgebouwen doen vandaag een beroep op de performante verzekeringsoplossingen op maat die aangeboden worden door B'Cover. 

De afgelopen 10 jaar groeide B'Cover met haar all-inverzekeringen voor de buildingmarkt uit tot een gevestigde waarde in Vlaanderen. Zodra de overname afgerond is, wil Baloise Insurance het aanbod van B'Cover by Baloise Insurance samen met haar netwerk van makelaars verder uitrollen in Brussel en Wallonië. 

Op die manier wil het ook in Franstalig België meer inspelen op de specifieke noden van de geëvolueerde buildingmarkt, die steeds vaker een beroep doet op één totaalpakket dat alle verzekeringen bundelt die wettelijk nodig zijn voor syndici of VME's, maar ook bijvoorbeeld bescherming biedt bij ingrijpende verbouwingen aan een appartements- of kantoorgebouw.

Meer weten over fusies & overnames? 

Corporate Finance 4.0 - De Bestuurder 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.