Belgische 50-plus uitzendgroep Nestor doet eerste overname in Nederland.


26 Oct
26Oct

Nestor, de Belgische uitzendgroep gespecialiseerd in vijftigplussers en gepensioneerden, neemt sectorgenoot ErvarenJaren over uit Nederland. Door de overname zal de uitzendgroep rond Nestor wekelijks 1200 uitzendkrachten te werk stellen, met een geconsolideerde omzet van bijna 10 miljoen euro. De overname werd naar aanleiding van de corona maatregelen 100% digitaal afgehandeld.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen
“Nestor is in België het enige uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden. Onze groei toont aan dat er wel degelijk werkgevers zijn die inzetten op onze doelgroep. Uitzendarbeid is de ideale manier gebleken om de barrières te verlagen ” zegt Mathieu Vandenhende, mede-oprichter van Nestor.

“De overname van ErvarenJaren past volledig bij onze groeiambities in Nederland. Door de overname van een gevestigde waarde zoals ErvarenJaren, nemen we meteen een vliegende start.”, aldus Nicolas Moerman, mede-oprichter van Nestor. “Naast een sterk merk en mooie referentieklanten, beschikt het ErvarenJaren team ook over bakken kennis en knowhow van de 50+ uitzendmarkt.

“Door de krachten te bundelen kunnen we de succesrecepten van Nestor toepassen op de Nederlandse markt en vice-versa. We kijken er naar uit om een versnelling hoger te schakelen in onze groei en zo met het team van Nestor en ErvarenJaren samen dé referentie te worden in de Benelux.”, aldus Lisette Schalker, managing director ErvarenJaren BV.

Nestor werd in 2016 opgericht door Nicolas Moerman (34) en Mathieu Vandenhende (35) om meer vijftigplussers en gepensioneerden aan het werk te krijgen in een snel veranderende arbeidsmarkt. Ondertussen telt Nestor drie kantoren: Sint-Martens-Latem, Brussel en Antwerpen. In vier jaar tijd kende de groep een snelle groei onder meer door de oprichting van Martha, het uitzendkantoor voor nannies en Payroller BV, een online payrolling oplossing voor flexibele medewerkers.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.