13 Jan
13Jan

Bruin Bourgois (1964) is Bruggeling, heeft 2 kinderen, en woont met zijn partner in Vlaams-Brabant. Na zijn studie als jurist startte Bruin zijn loopbaan in de financiële dienstensector, onder andere bij Bacob Bank, Sogelease, ING Lease en Leaseplan. 

Vanaf 2009 ging hij als CEO aan de slag bij bijstandsverzekeraar Europ Assistance België. In 2014 werd Bruin verzocht om cateraar Compass in België te leiden, waar hij met 2000 medewerkers een succesvol veranderingstraject kon doorvoeren. In beide bedrijven volgde ook een sterke commerciële en financiële groei. 

Sinds 2018 is Bruin Executive Director bij EY, waar hij zich verder is gaan toespitsen op zijn passie voor innovatie, en het inbedden van oplossingen binnen de structuren en processen van klanten. Bruin is tevens alumnus van INSEAD Fontainebleau.

“Ik ben verheugd om het G4S team te vervoegen” verklaart Bruin. Wanneer we peilen naar zijn plannen zegt hij: “G4S is een bedrijf met veel potentieel in een sector in volle transformatie. Ik wil mijn ervaring ten dienste stellen van G4S om samen met alle medewerkers en de klanten het succesvolle pad van G4S verder te zetten.”

G4S staat genoteerd op de London Stock Exchange, met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is actief in ongeveer 85 landen en telt meer dan 530.000 medewerkers.  


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.