Sweco Belgium heeft een Share Purchase Agreement met BUUR, Bureau voor Urbanisme, afgesloten. Sweco neemt de medewerkers en projecten van BUUR op in zijn aanbod. 

“BUUR is de perfecte partner voor Sweco en zal ons dienstenaanbod naar klanten inzake klimaatadaptatie en ontwerp van duurzame steden verder versterken. Door krachten te bundelen, creëren we een cluster van meer dan 140 experten die zich toeleggen op het ontwerp van duurzame en hoogkwalitatieve leefomgevingen,” verklaart Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

BUUR is een bureau van stedenbouwkundigen, (ir.) architecten, landschapsarchitecten, ruimtelijk planners en mobiliteitsexperten. Vanuit de kantoren in Leuven, Gent, Brussel en Antwerpen zullen de ruim 60 medewerkers bijdragen tot de groei van Sweco.

“In interdisciplinaire teams werken we reeds regelmatig samen met Sweco. Daarbij is het besef gegroeid dat de uitdagingen complexer en urgenter worden. Het is belangrijker dan ooit om een grotere impact te creëren ten bate van de noodzakelijke maatschappelijke transitie, voor de toekomstige generaties, voor onze planeet. Nu we deel uitmaken van de internationale Sweco-groep zien we veel mooie opportuniteiten voor onze klanten én medewerkers. Samen zullen we de duurzame steden en gemeenschappen van morgen vormgeven,” besluiten Johan Van Reeth en Kathleen Van de Werf, Gedelegeerd Bestuurders van BUUR.


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.