Comfort Energy, de Hasseltse familiale energiegroep en grootste onafhankelijke energiedienstverlener in België, heeft een overeenkomst  getekend met Q8 Belgium over de overname van Q8Mazout België en Luxemburg. Comfort Energy bouwt hiermee zijn organisatie en talenten aanzienlijk uit, verstevigt zijn klantenaanbod en zet zijn eerste stappen naar internationalisering. Het uitgebreidere Comfort Energy zal ook beter gepositioneerd zijn om de opportuniteiten in de energietransitie optimaal te capteren ten voordele van zijn klanten.

Comfort Energy kondigt vandaag de overname aan van Q8Mazout, een toonaangevende speler in de distributie van stookolieproducten in België en Luxemburg. Dankzij de overname zal Comfort Energy zijn organisatie versterken van 250 naar 350 talenten, zijn geografische Europese ambities kracht bijzetten en zijn aanbod van energieproducten versterken.

Stefan Baeten, Chief Executive Officer Comfort Energy : “Wij zijn allen trots om onze positie in België te kunnen versterken ten voordele van onze klanten om een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden. We zijn trots om als Belgische brandstoffenleverancier onze eerste stappen te zetten in onze ambitie om buiten de Belgische landsgrenzen een Europese referentie te worden in de sector van de vloeibare brandstoffen en aanverwante services. Ik dank onze medewerkers van harte, want het is door hun dagelijkse inzet en gedrevenheid dat we deze samenwerking hebben kunnen vormgeven. Tevens kijk ik ernaar uit om alle medewerkers van Q8Mazout te verwelkomen binnen onze groep en onze gezamenlijke kennis en inzichten te delen”.

De overname moet nog de zegen krijgen van de Belgische Mededingingsautoriteit. 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.