Sinds 1 oktober 2019 is Orgaz aan de slag als ceo van Schneider België. Daarvoor bekleedde hij internationale functies voor het bedrijf, onder meer in China en Singapore. Hij haalde een diploma Elektronica aan de Universiteit van Gent en een mba aan de INSEAD (Frankrijk).

Orgaz ziet een grote uitdaging in de ecologie: het vergroenen van de eigen processen van Schneider en tegelijk de ecologische voetafdruk van de klanten helpen verkleinen. Schneider rekent daarvoor ook op partners. ‘In een wereld die almaar complexer en sneller wordt, kan geen enkel bedrijf alles alleen oplossen. Daarom wil ik als clusterpresident ook blijven inzetten op ecosystemen. Het zit in ons dna om met partners te werken. Het is dan ook ons doel om het bestaande netwerk van partners verder te blijven uitbouwen met startups, met de academische wereld en met technologiepartners. Zo kunnen we onze klanten nog beter begeleiden in hun digitale transformatie naar een intelligentere en groenere toekomst.

’Het nieuwe cluster België-Nederland past perfect in dit samenwerkingsmodel, klinkt het. Het moet toelaten de grote vraagstukken van deze tijd nog efficiënter aan te pakken en de dienstverlening op het terrein verder te verbeteren. 

Bron: Computable

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.