02 Sep
02Sep

De overeenkomst beslaat de activiteiten B2B, Education en Professional Services van het bedrijf voor professionele klanten en onderwijsinstellingen. Econocom Belux neemt alle contracten, activa en ondersteunende diensten over. Econocom Belux neemt de 26 medewerkers van de divisie B2B, Education en Professional Services van Switch over.

“Het verzekert zo de bedrijfscontinuïteit en dienstverlening aan klanten. Switch behoudt de activiteiten voor particulieren (‘Retail’) en voor kleinere professionele klanten (‘small office, home office’ of SoHo), en zijn verkooppunten”, klinkt het. “Met deze aankoop versterkt de Econocom Groep zijn algemene positie in de onderwijsbranche.”

“Als One Digital Company (EGD) begeleidt Econocom tal van publieke en privéinstellingen bij de integratie van digitale toestellen en oplossingen voor studenten en docenten”, zo luidt het nog.

Switch kwam in het voorjaar in handen van de Franse verzekeraar SFAM, en werd zo van de ondergang gered na zware financiële moeilijkheden. Met de overname konden de 21 winkels van Switch, onder andere in Leuven en Brussel, openblijven.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.