Enkele dagen na de aankondiging van het vertrek van Christophe Segaert (VP consumer market) besloot Nethys af te zien van de diensten van Jos Donvil, CEO van VOO. Hij wordt vervangen door de Frans-Amerikaanse Christopher Traggio die meerdere functies bezette in internationale groepen als Liberty Global, Orange, Time Warner, AT&T of Tele2, waar hij tot voor kort aan het hoofd van B2B stond.

Ook de Italiaanse Cristina Zanchi (foto) vervoegt VOO. Zij werkte meer dan negen jaar bij … Orange Belgium, waar ze tot in januari chief consumer officer was. Zij neemt de leiding over de commerciële en marketingactiviteiten en vervangt aldus Christophe Segaert.

Jos Donvil die al vier jaar op post is, evolueert binnen de groep en wordt CFO binnen het tijdelijk executief comité van Nethys.

Ter herinnering: in juni schortte de handelsrechtbank van Luik de verkoop van VOO aan het Amerikaanse fonds Providence op, na een gerechtelijke procedure die in gang gezet werd door Orange Belgium dat zich gediscrimineerd voelde bij de toekenning van de markt. Nethys heeft besloten niet in beroep te gaan tegen dit vonnis en zou de komende weken een nieuwe verkoopsprocedure voor zijn telecomactiviteiten starten, wordt gezegd.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.