Els De Ceuster is sinds de voorbije week de nieuwe zaakvoerster van De Ceuster nv. Ze nam alle aandelen over van haar ouders Herman en Maria De Ceuster, die het bedrijf stichtten in 1966. Hierdoor wordt de onderneming van de eerste op de tweede generatie overgedragen. 

De Ceuster nv is een gespecialiseerd loonwerkbedrijf dat zich voornamelijk richt op de moderne tuinbouw, de sportwereld, het openbaar groen en de industriebouw. Het bedrijf draaide 6,7 mio euro omzet in 2019 en telt meer dan 40 medewerkers. 

Het verhaal van De Ceuster nv begon in 1966 toen Herman De Ceuster als jonge twintiger na zijn legerdienst een eigen zaak begon in grondontsmettingen. Zijn streefdoel was een goede service en sprekende resultaten afleveren in grondontsmettingen.

Hij had daarbij veel aandacht voor de noden van zijn klanten en speelde graag op hun behoeftes in door voor hun werk machines te zoeken of te laten maken. Zo evolueerde De Ceuster nv doorheen de jaren tot een bedrijf met een uitgebreid wagen- en machinepark en een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Ook dochter Els De Ceuster houdt als nieuwe zaakvoerder van het familiebedrijf nog steeds dezelfde waarden hoog in het vaandel: klantentevredenheid, vakkennis en partnership.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.