Frédéric Deboudt wordt de nieuwe CEO van Groupe Trigone Informatique


01 Apr
01Apr

Frédéric Deboudt volgt Denis Burtin op als Chief Executive Officer van Groupe Trigone Informatique, het in Parijs gevestigde dienstenbedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer en onderhoud van mainframe- en andere IT-systemen. 

Groupe Trigone Informatique is in oktober vorig jaar toegetreden tot de NRB Groep, een van de toonaangevende IT-dienstverleners in België. Frédéric Deboudt, de nieuwe CEO, vervangt Denis Burtin die in 1982 de Groupe Trigone Informatique oprichtte. Hij vervoegt Trigone om de ontwikkeling van het bedrijf in Frankrijk voort te zetten. Trigone had in 2019 een omzet van 5 miljoen euro en heeft momenteel 70 mensen in dienst die specifieke technische vaardigheden hebben in IBM Z en gedistribueerde systemen. 

De nieuwe CEO, Frédéric Deboudt, heeft een master in toegepaste computerwetenschappen van de Université Paris XI-Orsay, een postgraduaat in bedrijfscomputerwetenschappen van de Université Paris IX-Dauphine en een MBA (Cambridge). Hij heeft 35 jaar ervaring in de IT-industrie, opgedaan bij bedrijven als IBM, Capgemini, CGI en Fujitsu. Hij heeft een uitgebreide kennis van informatie- en communicatietechnologie (ICT), zowel op het gebied van infrastructuur als ontwikkeling, en een sterke ervaring op het gebied van verkoop, product- en dienstenontwikkeling, personeelsbeheer en leiderschap. Denis Burtin, de huidige CEO, zal bij Trigone aanblijven als interim-manager. 

Met een geconsolideerde omzet van 351 miljoen euro in 2019 en 3200 werknemers is de NRB Groep een van de belangrijkste Belgische spelers in de ICT-sector. 


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.