Kurt en Yves Depuydt geven hun gedeelde taak als ceo bij Fermette Food Group over aan Gil Dumarey. ‘’De keuze voor Gil Dumarey, die sinds één jaar aan de slag is als CCO, een logische stap. Hij leidde ons bedrijf met daadkrachtig commercieel leiderschap doorheen 2020. We hebben hem als familiebedrijf gevraagd deze uitdagende taak op zich te nemen”, vertelt Kurt Depuydt. “Hierdoor kan ik mij als COO volop toeleggen op de vier grote supply chain-uitdagingen waar onze groep voor staat: kost en efficiëntie, het introduceren van nieuwe technologieën, duurzaamheid  en continuïteit”, zegt Yves Depuydt. 

Zijn neef Kurt voegt daaraan toe: De volgende generatie, mijn zoon Gaëtan (29 jaar), is sinds 2,5 jaar aan de slag als Field Sales Manager in ons bedrijf. We hebben er het volste vertrouwen in dat Gil de ideale CEO is om ons familiebedrijf op een duurzame wijze verder te laten groeien en de overgang tussen twee generaties te faciliteren. De familie Depuydt blijft meerderheidsaandeelhouder.

”De Fermette Food Group is een versplatform met vestigingen in Oostende, Sint-Katelijne-Waver en Luik. Met een omzet van 115 miljoen euro en 204 medewerkers is de groep een belangrijke speler in de grootdistributie van (ultra)verse voeding in België. Vandaag wordt 80% van de omzet gerealiseerd bij zelfstandige slagerijen, delicatessenwinkels, bakkerijen, broodjeszaken en zelfstandige supermarkten. Kurt & Yves Depuydt blijven lid van het directie team van de Fermette Food Group. 

Bron: Gondola

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.