06 May
06May

Herman Nijns, CEO van Randstad Group België & Luxemburg neemt vanaf 1 mei een extra rol op bij de Randstad Group in Europa. Als Regional Managing Director wordt hij verantwoordelijk voor de Nordics, de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden waar Randstad aanwezig is.

Herman Nijns begon zijn carrière in 1988 bij Interlabor Interim, onderdeel van Randstad, en heeft binnen de organisatie alle bestuursniveaus doorlopen. Hij is bestuurslid in verschillende sectorverenigingen in België en was van 2017 tot 2020 voorzitter van Federgon, de Belgische federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners. In februari werd hij nog verkozen tot nieuwe Europese voorzitter van de World Employment Confederation, de spreekbuis van de particuliere arbeidsbemiddelingssector op Europees niveau die zowel nationale federaties als hr-dienstverleners uit heel Europa vertegenwoordigt.

"Herman Nijns heeft een lange staat van dienst in onze organisatie. Hij trad 33 jaar geleden in dienst als consultant, startte zijn eerste leidinggevende functie in 1990 en heeft Randstad Group BeLux sinds 2005 zeer succesvol geleid. In de afgelopen jaren is Randstad Group uitgegroeid tot een uitgesproken marktleider en een brede HR-dienstverlener. Herman heeft ook een vitale rol gespeeld in verschillende internationale initiatieven. Naast zijn rol als CEO van Randstad Group BeLux, zal hij nu ook de regionale verantwoordelijkheden in de Nordics aan zijn portefeuille toevoegen", vertelt Jacques van den Broek, CEO van Randstad Holding.


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.