05 Aug
05Aug

Marc Brisack is handelsingenieur van de Solvay Business School. Hij is al meer dan 20 jaar actief in de vastgoedwereld in België. Hij leidde de GVV Ascencio van 2009 tot 2017 na te hebben gewerkt voor AG Real Estate, Bernheim en Catella Codemer.

"De Raad van Bestuur is verheugd Marc Brisack te verwelkomen als de toekomstige CEO van het bedrijf. Zijn persoonlijkheid, vaardigheden en ervaring sluiten perfect aan bij onze visie. De missie van Inclusio is om kwetsbare bevolkingsgroepen op de lange termijn te voorzien van kwaliteitswoningen tegen een betaalbare huur. Zijn prioritaire segment bestaat uit de aankoop, de ontwikkeling en het beheer van gebouwen die ter beschikking worden gesteld aan huurders met een laag of gemiddeld inkomen, ” aldus André Bosmans, voorzitter van de Raad van Bestuur 

Met een vastgoedportefeuille van bijna 200 miljoen euro wil Inclusio op middellange termijn het GVV-stelsel verkrijgen en naar de beurs gaan. Elk vastgoedproject wordt geselecteerd op basis van zijn positieve sociale impact en een redelijk rendement op de investering. De meeste gebouwen worden verhuurd aan Sociale Verhuurkantoren, "SVK's", die subsidies van de regio's genieten om woningen tegen een gematigde huurprijs te kunnen aanbieden. 

"Als Vice CEO zal ik de eerste maanden besteden aan wat volgens mij het belangrijkste is om een sterk bedrijf op te bouwen: mijn teams! Dit zal me vervolgens toelaten om mijn aandacht volledig te richten op onze partners en klanten. Ik kijk uit naar deze nieuwe samenwerking", besluit Marc Brisack.


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.