IT-bedrijf Ittes neemt het bedrijf Abka, uit Turnhout, over ter uitbreiding van hun huidige diensten. Abka is een partner voor bedrijven in verkoop, onderhoud, herstellingen en installaties van multifunctionele Ricoh-printers en al hun toebehoren. 

“Abka staat bekend voor een kwaliteitsvolle service en preventief onderhoud voor al hun klanten. Hier staan wij met Ittes ten volle achter.” Zegt Toreno Noreilde, co-Founder van Ittes. 

Als business partner van meer dan 3.000 bedrijven in Vlaanderen, is Ittes volop in groei om zijn klanten te ondersteunen in verschillende domeinen. Ook als IT-partner krijgen ze regelmatig de vraag van klanten om hen te ondersteunen in het plaatsen van toestellen op het netwerk. Dankzij de overname zal Ittes deze behoefte kunnen invullen. De huidige klanten van zowel Ittes als Abka kunnen dan genieten van een kwaliteitsvolle service en support. 

“De overname past volledig binnen onze strategie om ons dienstenaabod uit te breiden en onze klanten nog meer service te kunnen bieden,” voegt Werner De Kunst, co-Founder Ittes, eraan toe. 

Huidige zaakvoerders, Guy en Mark Broeckx, van Abka blijven, samen met bediende Els Eykens, tewerkgesteld en zijn zeer enthousiast over de overname. Het bedrijf zal vanaf vandaag verder gaan onder de naam: Ittes Doc

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.