De functieveranderingen zijn het gevolg van enkele internationale reorganisaties binnen the Adecco Group. Daarmee wil het bedrijf zijn regionale werking verbeteren en zijn sterke positie na de coronacrisis reactiveren. De focus zal daarbij liggen op het ondersteunen van de economie met behulp van flexibel werk. De veranderingen impliceren onder andere dat de leidinggevende van the Adecco Group in België tevens eindverantwoordelijke wordt van de Luxemburgse afdeling. 

Hoewel Dekeyser slechts begin dit jaar aan boord kwam van the Adecco Group, beschouwt het bedrijf Dekeyser als de perfecte man om de Belgische en Luxemburgse afdeling te leiden. Daarvoor rekent de internationale HR-dienstverlener op de meer dan 20 jaar lange ervaring van Jan Dekeyser binnen managementposities in verschillende internationale bedrijven, waaronder meest recent als Managing Director van Thomas Cook België.

Tweede Belg in Noord-Europees management team

Na tien jaar te hebben gewerkt binnen the Adecco Group België - waarvan 6 jaar als Country Manager - maakt Nico Reeskens de stap naar een positie binnen het Noord-Europese management team. Als Regional Head of Sales & Marketing zal hij de Noord-Europese commerciële strategie vormgeven en op een meer uniforme manier implementeren over de verschillende landen heen. Reeskens wordt zo de tweede Belg in het Noord-Europese management team, naast Dirk Stienaers (Regional Head of HR). Op die manier wordt de aansluiting van the Adecco Group België op een solide manier verankerd.


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.