Jensen Hughes, een wereldleider op het gebied van veiligheids-, beveiligings- en risicotechniek en -advies, heeft de overname van FES Gent (FESG) aangekondigd. FESG is eigendom van Xavier Deckers en gespecialiseerd in de naleving van regels, risicobeoordeling, numerieke stromingsleer, evacuatieanalyse en op prestaties gebaseerd ontwerp in complexe commerciële, infrastructuur-, transport- en tunnelprojecten. 

"FESG-eigenaar Xavier Deckers en zijn team hebben een indrukwekkend bedrijf opgebouwd dat zich richt op het leveren van hoogwaardige klantenservice. We zijn vereerd dat hun specialisten van wereldklasse zich bij ons voegen in het wereldwijd ondersteunen van de brand- en levensveiligheidseisen van onze klanten met behulp van geïntegreerde, end-to-end-oplossingen," zegt Raj Arora, CEO van Jensen Hughes. 

FESG is de nieuwste strategische overname door Jensen Hughes, een portfoliobedrijf van Gryphon Investors, die de drive van het bedrijf aantoont om zijn geïntegreerde, end-to-end-diensten aan de wereldmarkt te leveren. 

De overname versterkt het robuuste vermogen van Jensen Hughes in de Europese brandbeveiliging en de wereldwijde tunnelventilatie. Jensen Hughes is de wereldleider op het gebied van veiligheid, beveiliging en risicotechniek en -advies. De internationale teams bestaande uit meer dan 1.400 ingenieurs, technische experts, architecten en consultants met klanten in meer dan 100 landen.

Meer weten over corporate finance? Lees dan ons dossier Corporate Finance 4.0

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.