Johan Smeyers is ingenieur industriële wetenschappen en behaalde een MBA aan Vlerick Business School. Hij deed ervaring op bij GE, Cisico en Dimensis. Johan Smeyers richtte samen met Ives De Saeger Arkite  op in 2015. Het bedrijf, gespecialiseerd in augmented reality voor operatoren, haalde vorig jaar nog 1,5 miljoen euro op om internationaal te groeien. 

"Als actief lid van de Agoria Automotive Technology Club ben ik getuige geweest van het mooie werk dat Ward en Gert-Jan de laatste jaren hebben verwezenlijkt. Ik ben dan ook fier de fakkel van Gert-Jan te mogen overnemen om verder onze Automotive lidbedrijven op de internationale kaart te zetten," aldus de nieuwe voorzitter.

De hoofdactiviteit van de Automotive Technology Club is het faciliteren van introducties tot de wereldwijde automotive industrie. Hiervoor stelde ze een Automotive Innovation E-book samen, dat verspreid wordt naar zorgvuldig uitgekozen contacten bij de autoconstructeurs en Tier-1 toeleveranciers.

Naast het verspreiden van het Innovation E-Book organiseert de Club on-site en online "Tech Days", waarbij de managers en engineers van de autoconstructeurs en toeleveranciers kunnen kennismaken met de innovaties van de clubleden.

De automotive industrie is sterk geglobaliseerd en supercompetitief. De club focust op de eerst 4 domeinen waarin de Belgische automotive toeleveranciers echt uitblinken: elektrificatie, user experience, ADAS en smart production.  

Bron: Agoria

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.