ALD Automotive België verwelkomt Klaudija Casar Torkar (46) als nieuwe CEO. Zoals eerder aangekondigd, neemt ze het stuur over van voormalig CEO Miel Horsten. Klaudija zal voortbouwen op de succesvolle strategie van ALD Automotive en tegelijkertijd haar eigen accenten leggen. Een van haar belangrijkste doelstellingen is om zich nog meer te richten op flexibele vormen van mobiliteit.

In deze uitdagende tijden is het belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven en hen verschillende opties aan te bieden om aan hun mobiliteitsbehoeftes te voldoen”, legt Klaudija uit. “Dat is bijvoorbeeld een drijvende factor achter ons ALD 2life Lease-project. We zorgen ervoor dat klanten op een toegankelijke manier hun werknemers een comfortabele en betrouwbare tweedehands bedrijfswagen kunnen aanbieden. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat elektrische auto’s en fietsen in de toekomst een grote rol zullen spelen, en we zullen ons nog meer inzetten voor deze projecten. Bij ALD willen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit altijd een stapje voorblijven en willen we in de toekomst grenzen blijven verleggen.

ALD 2life Lease is een van de veelbelovende nieuwe initiatieven van ALD, dat tweedehands auto’s aanbiedt tegen een zeer competitief tarief. Het project is al in volle gang en zal verder worden ondersteund door Klaudija en haar ervaren team.

Aan de vooravond van de mobiliteitsweek is Klaudija enthousiast om te ontdekken hoe de Belgen tegen mobiliteit aankijken: Ik kijk uit naar alle initiatieven die aan bod zullen komen en de mobiliteitvan de toekomst helpen vormgeven. We weten dat we met de visie van ALD Automotive eentoegevoegde waarde aan het gesprek kunnen geven.”

Bron: Fleet.be 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.