Apple Premium Reseller, Lab9 Stores, opent een winkel  in het centrum van Namen. Er werd zo'n 100.000 euro in geïnvesteerd. Lab9 verwacht in Namen het eerste jaar een omzet van om en bij de 3 miljoen euro te realiseren.

Met deze nieuwe winkel van 240 m², telt Lab9 nu in totaal 9 fysieke winkels en een webshop. De andere Lab9 Stores bevinden zich in Aalst, Brugge, Brussel, Ieper, Kortrijk, Luik, Oostende en Roeselare.

Lab9 wil de best mogelijke klantenbeleving rond Apple-producten creëren. De gloednieuwe zaak beschikt over een Apple Premium Service Provider hersteldienst en over een opleidingslokaal. Daarin worden er op zaterdag gratis trainingen voorzien voor het brede publiek rond het gebruik van de nieuwe Apple hardware en software. 

Tijdens de week voorziet Lab9 professionele opleidingen voor Adobe software voor zijn grafische klanten. Particulieren, studenten en zelfstandigen/bedrijven kunnen tenslotte toestellen bestellen via de webshop. Deze kunnen vervolgens aan huis geleverd worden of afgehaald worden in de winkel.

Geert Coolman, CEO van Lab9: 'We hebben onder meer voor Namen gekozen als tweede Waalse locatie, omdat het de hoofdstad is van Wallonië. Deze winkel bevindt zich centraal tussen onze twee andere Lab9 Stores in Brussel en Luik. Dit biedt ons de mogelijkheid om alle klanten in deze zone optimaal te bedienen.'

Tegen eind 2021 verwacht Lab9 in Namen een omzet van ongeveer 2 miljoen euro te behalen. Voor het jaar 2022 mikt het bedrijf op zo'n 3 miljoen euro, een omzet die daarna nog verder zal stijgen. Er zullen 4 medewerkers te werk gesteld zijn in de winkel bij de opening. Lab9 plant hier nog 1 extra werkkracht aan toe te voegen in de loop van 2022.'

 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.