Luc Suykens is nog tot 31 maart Harley Procter Brand Vice-President Procter & Gamble France – Belgium - Netherlands en Vice-Voorzitter van UBA. Hij werkt reeds 31 jaar bij Procter & Gamble en bekleedde er diverse topfuncties. Hij zal vanaf 1 april 2021 de externe en strategische rol bij UBA van Chris Van Roey overnemen.

Chris Van Roey startte in 2008 bij UBA en deed ervaring op als marketeer bij Dolmen, Apple en Orange. Hij is vandaag partner bij PitchPoint en bestuurder bij The House of Brands. Volgens Chris staan marketeers vandaag voor een aantal grote uitdagingen. De nieuwe consument, de exponentiële groei van touchpoints en de digitalisering zorgen dat goed adverteren moelijker wordt. Het decoderen van deze complexiteit was zijn belangrijkste aandachtsgebied bij UBA.

Van Roey was ook actief als bestuurder van de World Federation of Advertisers (WFA) en onderhield via deze weg contacten met de merkenassociaties in het buitenland. Hij liet er zich inspireren en implementeerde er diverse ideeën in België.  

Philippe Wallez, Voorzitter van UBA en Managing Director ING reageert tevreden en is dankbaar voor het werk van Van Roey. “ Het was een plezier om al die tijd met Chris van Roey samen te werken. Chris heeft er niet alleen voor gezorgd dat UBA uitgegroeid is tot een van de meest efficiënte professionele organisaties in België, maar zijn inzet en enthousiasme hebben het bovendien mogelijk gemaakt om dit samen met een klein en geëngageerd team te verwezenlijken. De bijdrage van Chris voor het ecosysteem van merken is aanzienlijk en het leiderschap van Chris zal nog vele jaren een impact hebben op UBA als organisatie. Ik wens hem en zijn familie het allerbeste voor de komende jaren en gun hem van harte nog veel aangename verrassingen!”


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.