15 Nov
15Nov

Het kunnen consulteren van de juiste informatie op elk moment is een voortdurende uitdaging doorheen het M&A-traject. Met een gemiddelde doorlooptijd van één jaar krijgt elke betrokken partij in die periode een hevige regenwolk aan informatie over zich heen. Structuur en overzicht bewaren vormt een constante uitdaging… Hoever is de klant in het proces? Welke informatie werd gedeeld? En met wie? En welke voorstellen zijn er ondertussen gemaakt?

Real-time insights

Om een antwoord te bieden op al deze vragen lanceert Dealmakers een gloednieuwe, eigen applicatie: MyDealmakers. Het fungeert als centrale databank en laat toe om telkens op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het overnameproces. Daarnaast beschikt het over alle basisinformatie van het M&A-traject en stimuleert het een constante informatie-uitwisseling tussen alle betrokken partijen. Vanuit de in-house kennis en met de steun van moedergroep Moore Belgium heeft Dealmakers deze applicatie gecreëerd die het overnameproces in al zijn facetten ondersteunt. 

“MyDealmakers levert grote toegevoegde waarde in het M&A-traject”, zegt Anthony Hernaut, Director Dealmakers. “We brengen alle informatie samen in één centraal punt waardoor onze klanten telkens op de hoogte blijven van de actuele stand van zaken.”

Gestructureerde informatie-uitwisseling

Het direct kunnen delen van alle data doorheen het M&A-traject is een enorme meerwaarde. De applicatie laat toe dat alle partijen snel en laagdrempelig kunnen communiceren met elkaar. In de analysefase is er een hoge mate aan informatieoverdracht met de klant. 

MyDealmakers zorgt ervoor dat alles gestructureerd blijft en dat het overzicht niet verloren gaat. O.a. de waardebepaling en long list kan de klant eenvoudig terugvinden, en dat telkens met de laatste geüpdatete versie van de informatie. Het is ook zichtbaar welke partijen interesse tonen, of net niet, en wie bijkomende vragen stelt of eventueel overgaat tot een bod. Alle transactiedocumenten zijn beschikbaar en ook een deel van de onderhandelingen zijn raadpleegbaar, dit alles tot en met de laatste fase van het overnameproces.

Hoogtechnologische aanpak

MyDealmakers is GDPR-compliant en volledig in de cloud. De klant vindt alles wat relevant is in het proces terug op één plaats en is zeker van de laatste versie van de feiten te raadplegen. De klant zal ook altijd de juiste versie kunnen linken aan de betrokken tegenpartij. Zo worden fouten vermeden en behoudt de klant het perspectief.

Meer informatie is te vinden via Dealmakers lanceert MyDealmakers, uw persoonlijke deal tracker | dealmakers 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.