Het Belgische Ink Consulting, gespecialiseerd in veranderingsbeheer (change management) en Salesforce-implementaties, treedt aan het begin van dit jaar toe tot de NRB Groep. De Salesforce-component van Ink Consulting, geleid door zijn CEO Julien Massot, zal het bestaande aanbod versterken dat de NRB Groep heeft uitgebouwd via Together Services. De expertise van de beide ondernemingen zal de NRB Groep in staat stellen beter in te spelen op de groeiende Salesforce-behoeften van zijn verschillende klanten 

Ink Consulting is opgericht in januari 2018. De onderneming is gevestigd in Brussel en had vorig jaar een omzet van 2 miljoen euro. Naast oprichter Julien Massot telt Ink Consulting 23 medewerkers. Tot de klanten van het bedrijf behoren onder meer BNP Paribas, Immoweb en Politico.

Met een geconsolideerde omzet van 413 miljoen euro in 2020 en 3.200 werknemers is de NRB Groep een grote Belgische speler in de ICT-sector. NRB positioneert zich als de ICT-partner die zijn klanten ondersteunt bij hun digitale transformatie.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.