Orange Cyberdefense, de cybersecuritytak van telecomoperator Orange, heeft drie ervaren namen aan het directieteam toegevoegd. Corine Vanherf vervoegt het team als Legal Counsel, Hans Stevens als Head of Solution Design, en Bart Van Kildonck wordt Head of Large Projects. Daarmee is het team van General Manager Filip Verstockt klaar om het groeipad van Orange Cyberdefense verder te zetten en zich op nieuwe markten en klanten te focussen. 

Het volledige managementteam van Orange Cyberdefense bestaat nu uit twaalf leden onder leiding van General Manager Filip Verstockt. Die nam iets meer dan een jaar geleden het roer in België over en heeft grote ambities om het bedrijf te laten groeien. Daarvoor kan hij rekenen op drie aanwinsten die een flinke dosis (internationale) ervaring met zich meebrengen. 

Corine Vanherf begon haar carrière als advocaat met een specialisatie in IT-recht en werkte in die rol voor heel wat IT-bedrijven. Na dertien jaar wilde ze ook zelf graag van het bedrijfsleven proeven en besloot ze de balie te verlaten. Ze werkte eerst als bedrijfsjurist voor de Amerikaanse multinational United Technologies Corporation, waarna ze de retailsector ging verkennen bij de Ahold Delhaize Group. Met 

Hans Stevens haalt Orange Cyberdefense meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van ICT en telecommunicatie binnen. De eerste dertien jaar van zijn loopbaan had Hans verschillende rollen bij Amylum en TATE & LYLE, onder meer als IT Operations Engineer en Project Leader. Daarna werd hij officieel lid van de Orange-familie als consultant bij Orange Business Services. Ook hier werkte Hans dertien jaar in uiteenlopende functies zoals architect en Head of Presales Solution Partners Belux. Nu wil hij zijn Orange-ervaring en leiderschapsvaardigheden graag voor minstens nog eens dertien jaar inzetten als Head of Solution Design bij Orange Cyberdefense. Ook 

Bart Van Kildonck maakt de overstap van Orange Business Services naar Orange Cyberdefense. Hij heeft inmiddels 20 jaar ervaring in IT & telecommunicatie op de teller en beschikt over de nodige business development en sales skills. Innovatief en out-of-the-box denken zit in zijn DNA en is een belangrijke reden voor zijn succesvolle carrière tot hiertoe. In het verleden heeft hij verschillende miljoenendeals met multinationals onderhandeld en afgesloten. 

General Manager Filip Verstockt: “Orange Cyberdefense is klaar om nieuwe markten te veroveren. We staan op dit moment heel sterk op de Belgische midmarkt, maar willen ons in de toekomst ook meer op internationaal niveau laten gelden en opportuniteiten bij multinationals benutten. Corine Vanherf, Hans Stevens en Bart Van Kildonck hebben allen veel ervaring met dit soort spelers en zijn bijgevolg de geknipte personen om het management van Orange Cyberdefense te versterken.” 

Orange Cyberdefense België is een fusie van het voormalige SecureLink België, ZIONSECURITY en Orange Cyberdefense Evere. Het telt 300 lokale experten en  maakt deel uit van Orange Cyberdefense, de cybersecurity unit van de Orange Groep.   

Orange Cyberdefense heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging, 2100+ experten, 250+ onderzoekers en analisten, 16 SOC's, 10 CyberSOC's en 4 CERT's verspreid over de hele wereld. Daarbovenop bieden ze verkoop- en dienstenondersteuning in 160 landen. De combinatie van lokale expertise en een globale slagkracht stelt hen in staat hun klanten op maatgemaakte oplossingen te bieden die de hele cybersecurity cyclus kunnen ondersteunen.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.