VIB, de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek en OTM, de Organisatie van Traffic Managers (Belgian Shippers’ Council) kondigen aan dat ze fuseren op 1 januari 2021. "De grenzen tussen inkoop, logistiek en supply chain worden steeds vager. Dat vraagt om een organisatie die deze  grenzen durft te overschrijden en een netwerk kan bieden op maat van deze nieuwe leefwereld," aldus Carla Laureys, directeur OTM.  

Met Supply Chain Masters gaan ze sterkere banden smeden tussen deze verschillende domeinen door ervoor te zorgen dat professionals uit alle hoeken van de supply chain zich kunnen beroepen op elkaars vakkennis en netwerk. Via kennisdeling, netwerkevents en praktijkgerichte en direct toepasbare opleidingen wil Supply Chain Masters het kenniscentrum en dé partner zijn voor al wie actief is in het domein van inkoop, logistiek en supply chain.

Supply Chain Masters communiceert vanaf nu met meer dan 12.000 professionals en heeft een ledennetwerk van meer dan 500 bedrijven. Verder bieden ze vanaf 1 januari toegang tot het Supply Chain Masters content platform waar je up-to-date en kwalitatieve content terugvindt omtrent de end-to-end supply chain. Bovendien worden hun opleidingen, vanaf nu georganiseerd door het opleidingsinstituut ‘VIB - a brand of Supply Chain Masters’, uitgebreid met nog meer gespecialiseerde opleidingen rond inkoop, logistiek en supply chain. 



Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.