Peter Quaghebeur stapt over van de mediagroep SBS (Vier, Vijf, Zes), die hij vier jaar succesvol heeft geleid. Eerder was hij onder meer commercieel directeur van De Persgroep en CEO van Medialaan (VTM, Qmusic). 

Mediafin is de meest gedigitaliseerde mediagroep van België, dankzij een succesvolle digitale transformatie en gerichte investeringen in kwaliteitsjournalistiek en technologie. De Tijd en L’Echo zijn bij de lezers de meest geloofwaardige nieuwsmerken in België. Dat vertaalt zich in een omzet van 63 mio euro en een ebitda-marge van meer dan 20 procent. Daarmee is Mediafin ook de meest rendabele mediagroep van het land. 

Met specifieke dienstverleners als Trustmedia, Content Republic, Comfidens en Bepublic Group heeft Mediafin ook innovatieve merken in huis op het vlak van advertising, content publishing, financiële communicatie en public relations. Mediafin is ook organisator van spraakmakende zakelijke evenementen zoals The Future of Europe, New Insights, Onderneming van het Jaar (lead partner), Take The Lead (ism Vlerick), De Belegger on Tour, Fund Investors Forum, Finance Avenue en Leaders Meeting Paris.

Samen met het directie- en het managementteam zal Peter Quaghebeur leiding geven aan 260 medewerkers. Met een vlakke structuur en directe communicatielijnen hebben zij, meer dan waar ook in de mediasector, een directe impact op de producten en op het resultaat. 


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.