Randstad Group België heeft Hudson Benelux overgenomen, een specialist in hr-consulting. Dat meldt Randstad donderdag, zonder financiële details te geven. Hudson zal blijven opereren als een aparte onderneming en merk, de 275 medewerkers zullen werken vanuit de bestaande kantoren in België, Nederland en Luxemburg.

Hudson zal volgens hr-dienstverlener Randstad "een sterke uitbreiding zijn van het huidige portfolio van Randstad Group". "De overname biedt nieuwe mogelijkheden dankzij de diensten waarin Hudson excelleert zoals gespecialiseerde werving en selectie, talent management, flexibele hr-oplossingen, strategisch beloningsadvies en innovatieve hr-tools. Samen zullen we in staat zijn om klanten een unieke marktpropositie te bieden", klinkt het.

Hudson werd in 1982 opgericht door huidig CEO Ivan De Witte onder de naam De Witte & Morel. In de daaropvolgende decennia groeide het bedrijf en werd het volgens Randstad "marktleider in hoogwaardige hr-consulting en detachering van middle tot senior management voor de private en publieke sector en kmo's tot multinationals". "Randstad en Hudson geloven beide in de essentiële en steeds belangrijker wordende rol van technologie in de wereld van werving en selectie", zegt Herman Nijns, CEO van Randstad Group BeLux. "Daarnaast geloven wij allebei ook dat de 'human touch' altijd een cruciaal onderdeel van het proces zal blijven."

Bron: Belga

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.