Serco Group exploiteert en onderhoudt meer dan 1.000 vaartuigen en dit op meer dan 30 locaties over de hele wereld. Serco Belgium heeft in België meer dan 200 mensen in dienst en levert ondersteunende diensten voor Defensie, de Europese instellingen en internationale organisaties. 

Clemaco houdt zich hoofdzakelijk bezig met het onderhoud van Belgische marineschepen op de marinebasis van Zeebrugge. Het bedrijf levert ook verschillende diensten en ondersteuning aan andere Belgische overheidsinstellingen zoals douane en politie. De overname van familiebedrijf Clemaco zorgt voor zekerheid voor de werknemers. 

"Wij zijn gerustgesteld te weten dat Serco Belgium de activiteiten van Clemaco overneemt. Het familiebedrijf was op zoek naar een overnemer. De twee partners werken al verschillende jaren zij aan zij, deze overname garandeert ons een continuïteit in de kwaliteit van de dienstverlening", zegt Admiraal Jan De Veurne, Commandant van de Marine. Beide bedrijven zullen hun kennis en ervaring bundelen. 

"Clemaco heeft een zeer specifieke knowhow ontwikkeld. Wij zijn van plan om in de komende jaren samen met hen deze expertise uit te breiden naar andere types schepen", aldus Miguel Delacroix, algemeen directeur van Serco Belgium.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.