15 Sep
15Sep

Sortlist, een platform dat bedrijven en marketingbureaus met elkaar in contact brengt, heeft aangekondigd dat het 11 miljoen euro aan financiering heeft opgehaald. Hierdoor kan het op de Britse markt worden gelanceerd en honderd mensen in dienst nemen.

Het gaat om de derde financieringsronde voor de start-up, die momenteel actief is in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Nederland. De financiering zal hoofdzakelijk worden gebruikt om de aanwezigheid op bestaande markten te versterken.

Het in 2014 opgerichte bedrijf uit Waver blijft groeien, een jaar na de overname van zijn Duitse concurrent AgenturMatching. Sortlist wil zich in 2022 ook in de Verenigde Staten vestigen.

"We hebben vijf keer zoveel opgehaald als in de vorige financieringsronde," zegt Thibaut Vanderhofstadt, CEO van Sortlist. "We moesten zelfs nieuwe gegadigden afwijzen om onszelf niet te veel te belasten. Wat belangrijk is, is ervoor te zorgen dat de mensen die investeren, overeenstemmen met onze waarden en onze visie delen. Het is geen puur financieel aspect."

Het bedrijf heeft momenteel meer dan 100 mensen in dienst. Sortlist wil het huidige personeelsbestand binnen twee tot drie jaar verdubbelen tot meer dan 200 werknemers.

Bron: Belga 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.