Aanvullend op de benoeming van Stefan Dealet als voorzitter, werd Johan Portier, Managing Director van LeasePlan, aangesteld als Vicevoorzitter van de Lange Termijn verhuurders (leasingmaatschappijen).

Johan Portier vervangt Tom Vlaminck van KBC Autolease die een bestuursfunctie opneemt bij Renta Solutions, het IT filiaal van Renta VZW.

Steven Pauwels (Europcar, Vicevoorzitter korte termijn), Guy Hannosette (Vancia) en Hans Deconinck (Caruur) behouden hun huidige mandaten in de Raad van Bestuur van Renta VZW.

Stefan Delaet brengt ruim 19 jaar ervaring binnen de KBC Group NV mee en was ook een 10-tal jaren actief in de internationale markten van de groep. Zijn gevarieerde managementervaring omvat Strategie-HR-Organisatie, Business Development en Finance & Risk.

Naast Tom Vlaminck werden Stéphane Soille (Voorzitter) en Erik Maes (Afgevaardigd Bestuurder) aangesteld in de Raad van bestuur van Renta Solutions. Zij nemen plaats naast de huidige bestuurders Jan Deknuydt en Tom Nuyts.

Het mandaat van Henri Jeandarme, Michel Van Den Broeck en Pietro Avanzini kwam ten einde. Onder hun bestuur en leiding ontwikkelde Renta Solutions zich tot een onmisbare digitale schakel tussen Leasemaatschappijen, de sector van de verkoop (MRT & ORD) en de overheid (FMS).

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.