Steven Spittaels vervangt Hendrik Winkelmans als bestuurder bij 3D Aim Trainer, een online training platform. Het bedrijf helpt gamers om hun skills, zoals richten, van bestaande games te verbeteren. 

Spittaels begon zijn carrière als drilling manager op een boorplatform van Shell en stapte over naar McKinsey. Hij vertrok er als Senior Partner met een specialisatie in Media en Telecom en werkte voor iconische merken als Tencent, Google, Ebay maar ook voor kleinere consumenten- en digitale merken.  In mei 2020 stapte hij mee aan boord van Freshmen, het investeringsfonds dat werd opgericht door Hendrik Winkelmans (ex Fiets!). 

Freshmen, waar ook Wouter Torfs bij betrokken is, stapte in 2019 in 3D Aim Trainer. Begin 2021 investeerde het fonds opnieuw in het bedrijf samen met Ron Doornink (de voormalige CEO en President van Activision) en Jean-Bernard Moens (VP of Gaming and Business bij King, het bedrijf achter Candy Crush). Om te versnellen haalde 3D Aim Trainer 1 miljoen euro op. Het geld werd opgehaald om het aantal werknemers te verdubbelen tot zowat 20. 

Het‘ digitale platform van 3D Aim Trainer krijgt maandelijks 700.000 gamers over de vloer. Die komen voornamelijk uit de VS, Duitsland en het VK, maar ook uit de Filipijnen en Irak.

Red.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.