Stijn Coenen (42, Lier) is pedagoog van opleiding. Na zijn studies leidde hij lange tijd de dienst internationalisering in de Katholieke Hogeschool Mechelen, voorloper van Thomas More. Na een intermezzo bij de stad Lier keerde hij in 2013 terug naar Thomas More, eerst als opleidingshoofd Bedrijfsmanagement, daarna als drijvende kracht van projecten rond innovatie, creativiteit en ondernemerschap in de Kempen.

“Met Stijn Coenen kiest het bestuur resoluut voor iemand die de hogeschool goed kent en die vernieuwend leiderschap toont. Stijn stimuleert en verpersoonlijkt innovatie en ondernemerschap, twee zaken die in het hoger onderwijs de komende jaren het verschil zullen maken”, zegt Ludo Lauwers, voorzitter van Thomas More:

Stijn Coenen ziet zowel binnen, als buiten onze hogeschool enorme kansen. “Ik wil graag de juiste impulsen geven om die te benutten. Met de kracht van de Thomas More-community en ons groeiende netwerk wil ik ons team van topdocenten en onze studenten alle kansen geven om zich te ontwikkelen.”

Thomas More biedt 40 professionele bacheloropleidingen en 16 graduaatsopleidingen aan in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Bron: Made In

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.