Striktly Business Software start 2021 met forse uitbreiding


04 Jan
04Jan

Striktly Business Software brandt van ambitie om in 2021 een volgende pagina bij te schrijven in hun succesvolle groeiverhaal. Het ERP- en CRM-softwarebedrijf, met kantoren in onder andere Brussel en Antwerpen, plant een forse uitbreiding. “We zullen van twee kantoren naar vijf gaan, met nieuwe filialen in Roeselare, Hasselt en Antwerpen”, kondigt CEO Stéphanie Ouachan aan. Naast die extra kantoren trekt het bedrijf ook het personeelsbestand voor zijn thuismarkt op van 19 werknemers naar zo’n 35 werknemers in België.

Marktaandeel in België vergroten

De afgelopen drie jaar bouwde Stéphanie Ouachan Striktly Business Software gestaag uit. 2021 moet volgens de onderneemster het jaar worden waarin het softwarebedrijf haar marktaandeel in eigen land aanzienlijk vergroot.

“Ik geloof echt in ons product, waar we dagelijks aan werken om onze klanten nog beter te kunnen helpen in hun administratie en om hun drukbezette leven eenvoudiger te maken. Geregeld vragen en krijgen we feedback van hen over hoe ze met onze software werken. Zo kunnen we bij de volgende update nog meer aan hun wensen tegemoet komen”,

De onderneemster beseft dat de stap om nu te investeren in een grote uitbreiding heel ambitieus is, zeker met de huidige COVID-19-epidemie. “Maar voor ons als bedrijf is dit een noodzakelijke en logische stap als we verder willen blijven groeien”, zegt Ouachan.

People skills primeren

De nieuwe krachten voor de drie extra filialen wil Stéphanie Ouachan zelf onder haar vleugels nemen, één van haar stokpaardjes. Samen met enkele ervaren sales medewerkers zal ze de nieuwkomers intern klaarstomen.

“Tijdens de komende aanwervingscampagne zullen vooral de people skills primeren”, klinkt het. “Ervaring in de software- of salessector is zeker geen must.” Ouachan gelooft ook dat de COVID-19-epidemie ervoor zorgt dat er wat haar bedrijf betreft een aantrekkelijke profielen uit andere sectoren voor Striktly Business Software willen werken. “Denk dan maar bijvoorbeeld aan de horeca, waar heel wat mensen zitten die klantvriendelijkheid en mensenkennis combineren. Als daar mensen zijn die hun leven willen heroriënteren en met ons de uitdaging willen aangaan vanuit Roeselare, Hasselt en Antwerpen, zullen we hen zeker kansen bieden en begeleiden om hun capaciteiten verder te ontwikkelen.”

 Instagramsollicitaties

Om het nieuwe talent aan te trekken voor de eerste helft van 2021, heeft Striktly Business Software nu al haar vacatures opengesteld via de eigen en diverse andere websites. “Maar om zeer laagdrempelig te rekruteren, zetten we ook onze eigen sociale media in. Zo zetten we bijvoorbeeld ons eigen Instagramkanaal in, iets wat in het verleden ook al werkte om bepaalde profielen te overtuigen om ons bedrijf beter te leren kennen en uiteindelijk hun curriculum vitae in te sturen”, besluit Stéphanie Ouachan.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.