Thalento®, een HR-platform voor online assessments, heeft Karen Celen benoemd tot general manager. Ze gaat de uitdaging aan om Thalento® verder te positioneren als digitale tool voor efficiëntere en meer objectieve rekruterings- en evaluatieprocessen. Celen wil de nadruk leggen op innovatie en commerciële slagkracht. 

Thalento® is een technologiebedrijf dat psychometrisch gevalideerde assessments voor rekrutering en evaluaties ontwikkelt. De digitaal inzetbare oplossingen bieden een objectieve kijk op de aanwezige competenties van een deelnemer en gaan verder dan een persoonlijke en subjectieve inschatting. Zowel voor de HR-partners aan de kant van de werkgevers, als voor de (kandidaat-) werknemers die voor de assessments worden uitgenodigd om een volgende stap in hun carrière te zetten, zijn de toepassingen van Thalento® een win-win. Het technologische platform laat toe om deze tests op elk moment, vanop elke locatie en in 27 talen uit te voeren. 

Door de jaren heen heeft Thalento® een grote naambekendheid en sterke reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Onlangs nam het bedrijf afscheid van oprichter Ben Greven. Na een periode van intensieve groei had Thalento® nood aan nieuwe impulsen om dit groeiverhaal verder te zetten. Als drijvende kracht heeft de raad van bestuur Karen Celen aangesteld als general manager, luidt het in een persbericht.

Karen Celen (31) is klinisch psychologe van opleiding en werkt al bijna 5 jaar voor Thalento®. Vanuit functies in project management, sales en R&D wist ze de sterktes van Thalento® te ontdekken en verder uit te bouwen. 

GeneHRations is een netwerk van HR Tech entrepreneurs dat bestaat uit 10 bedrijven die samen een omzet van 32 Mio € hebben en meer dan 200 medewerkers tellen. geneHRations is gevestigd in Hasselt op de Corda Campus en in Gent. De groep bestaat uit Actonomy, HR Tech Valley, Facelytix, HR Technologies, Thalento en Prato, en heeft participaties in HRlinkIT, Human Reef, Kluster en Blink. GeneHRations wil de komende jaren uitbreiden in zowel de HR-Tech sector als geografisch.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.