Vanaf 9 juni bieden Kinepolis Brugge, Antwerpen, Breda en Utrecht naast films ook virtualrealityervaringen aan. Daarvoor werkt Kinepolis samen met The Park. Er zullen verschillende spellen beschikbaar zijn, maar met de nieuwe K3-film wordt een totaalervaring mogelijk. Bezoekers kunnen dan niet alleen de film bekijken, maar ook zelf in de wereld van K3 stappen tijdens een spel.

"Onze bioscopen zijn vlot toegankelijke locaties die een breed publiek aantrekken. The Park biedt een extra entertainmentervaring die complementair is met een bioscoopbezoek", zegt Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group. "Dat dit bovendien mogelijkheden schept voor een VR-ervaring rechtstreeks gelinkt aan een film uit ons aanbod, is een extra reden om deze samenwerking met veel enthousiasme aan te gaan."

Naast het K3-familiespel zullen twee andere virtualrealityervaringen beschikbaar zijn in de Kinepolis-bioscopen:  zombiespel 'The Hallow' en avonturenspel 'De Mol' (afgeleid van het bekende televisieprogramma). De belevenissen duren ongeveer een halfuur en zijn geschikt voor twee tot zes spelers. 

"Na zeven maanden sluiting door corona, zijn we erg blij dat we terug kunnen openen met het nieuws van deze samenwerking. Meer dan ooit kunnen we fans onderdompelen in de actie", vertelt de CEO van The Park, Philippe De Schutter. "We hopen dat het concept aanslaat en kijken ernaar uit om nog verder te groeien naar extra locaties en uit te pakken met nieuwe spellen."

Bron: Belga 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.