Tom Celis is één van Lemon’s eerste werknemers en werkte als software engineer. Hij staat vanaf nu in voor de leiding van het bedrijf samen met Laurent Janssens als COO, Fabian Van Kerckhove als financieel en strategisch adviseur en Paul Lepoutre (sales, account management en legal). 

In 2017 was Lemon Companies VOKA-starter van het jaar en in 2018 finalist Scale-up van het jaar. Om het bedrijf uit Kontich duurzaam te laten groeien, wordt een nieuw management aangesteld. “Door collega’s die hier al een tijdje meedraaien extra verantwoordelijkheid te geven en nieuwe collega’s te verwelkomen, ontstaat er een nieuwe synergie die enorm motiverend werkt”, zegt nieuwe ceo Tom Celis.

De vorige CEO van Lemon Companies, Filip Smet, verlegt zijn focus naar Road 21, het moederbedrijf van Lemon, zijnde Road21. Dat is een groep van ondernemers en groei-bedrijven die dankzij hun inhouse capaciteiten bedrijven helpt met hun digitale transformatie, alsook zelf nieuwe bedrijven opstart en partnerships aangaat met ondernemers, start-ups en scale-ups. 


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.