12 Jan
12Jan

TVH Equipment, specialist in verhuur, verkoop, onderhoud en training van hoogwerkers, heftrucks, laadbruggen,... heeft Rentalift uit Izegem overgenomen van de huidige aandeelhouder Van den Dorpe handling Equipment. 

Rentalift, in 2001 opgericht door de familie Deschrijvere-De Leersnyder, is actief in de verhuur van schaarliften, hoogwerkers, verreikers en heftrucks over heel Vlaanderen, met een duidelijke regionale verankering in West- en Oost-Vlaanderen. Daarnaast verkoopt Rentalift met Jekko en Multitel in exclusiviteit ook twee sterke merken, beide actief in een nichemarkt.

“Voor de klanten van Rentalift verandert er niets. Hun vertrouwde contactpersonen blijven hen dagelijks adviseren vanuit Izegem met de gekende hoogwaardige service” verklaart Kristof Coudenys, CEO TVH Equipment.

TVH Equipment, met hoofdzetel in Waregem, heeft daarnaast al filialen in Diksmuide, Sint-Niklaas, Londerzeel, Antwerpen, Nijvel en Maaseik. Met deze overname specialiseren ze zich verder als "one-stop-rent" verhuurder voor de industrie, bouw, eventsector, lokale overheden, infrastructuurwerken.

Bron: Belga

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.