08 Jan
08Jan

Sinds 1 december mogen de Belgen opnieuw voorzichtig gaan shoppen. Vastgoedbedrijf Ceusters heeft in Wijnegem de nodige investeringen gedaan om het winkelen veilig, aangenaam én vlot te laten verlopen. Zo zijn de ingangen en uitgangen al enige tijd gescheiden, net als alle looppaden in het shopping center, staan aan élke ingang en in élke winkel ook desinfectie-units, is de schoonmaak verhoogd, gebeurt ventilatie met 100% verse buitenlucht en er is assistentie door stewards en bewakingsagenten. 

Nu schakelt het shopping center bovendien nóg een versnelling hoger en pakt het uit met een Europese primeur: een navigatietool voor shoppers.  Dankzij de app zullen klanten sneller en efficiënter kunnen shoppen, wat opnieuw bijdraagt aan het veilig en aangenaam winkelen in Wijnegem. De nieuwe technologie is ook erg gebruiksvriendelijk voor rolstoelgebruikers en bezoekers met een kinderwagen. Winkels kunnen opgezocht worden op basis van categorieën, zoals schoenen, boeken of speelgoed.

De eerste bezoekers kunnen vanaf dit weekend de app al testen en hun feedback bezorgen. Over enkele weken moet hij dan op volle toeren draaien. 

"Corona of niet, Wijnegem is ervan overtuigd dat de app áltijd een bijzonder handig hulpmiddel zal blijven. Wijnegem – Shop Eat Enjoy is zo’n 74.000 m² groot en is met haar 250 winkels veruit het grootste van ons land. In 'normale' tijden gebeurt het dan ook meer dan eens dat shoppers er ‘verloren’ lopen. Zo vragen bijvoorbeeld gemiddeld elke week 218 shoppers de weg naar de toiletten aan de infobalie. Het mag dan ook niet verrassen dat de app een blijvertje is en ook nadat we verlost zijn van Covid-19, actief zal blijven om iedereen vlotjes te begeleiden," aldus Zsofi Horvath. 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.