13 Dec
13Dec

Ondernemer Paul Gheysens wil RAFC verder professionaliseren en inspelen op de maatschappelijke rol die zijn club moet vervullen en plaats maken voor innovatie, digitalisering, commercialisering en fanbeleving. 

Het bestuur van de voetbalclub wordt uitgebreid met experts om strategische keuzes te kunnen maken. Naast de familiale bestuurders Paul, Ria, Marie-Julie en Michael Gheysens zal de Raad van Bestuur van RAFC NV, vier onafhankelijke bestuurders tellen; Jürgen Ingels, Philippe Muyters, Bart Van Camp en Jacques Vandermeiren. 

“ Deze bestuurders zijn geen onbekenden en brengen bijzonder veel en erg diverse ervaring mee met toonaangevende leidinggevende kwaliteiten en waarden. Niet in het minst zijn het ook bestuurders met veel passie voor de Great Old die zich willen inzetten om een volgend hoofdstuk te schrijven in de geschiedenis van de Great Old, “ vermeldt de club op de website. 

Ook het dagelijks bestuur wordt versterkt. Samen met Algemeen Directeur Sven Jaecques, zal Dirk van Oekelen, als co-CEO, de verantwoordelijkheid nemen over het niet-sportieve luik. Dirk Van Oekelen was profvoetballer in o.a. RWDM, KSK Beveren en Sint-Truiden. Hij combineerde zijn voetballoopbaan met universitaire studies en haalde het diploma van Bio-Ingenieur en werd Doctor in de Wetenschappen bij Johnson & Johnson en nadien ging hij aan de slag bij de medische wereldspeler Olympus, waar hij CEO en actief werd in verschillende markten als Benelux en Frankrijk.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.