Wolters Kluwer zoekt slimste boekhoudkantoor van België tijdens Week van de Accountant


13 Oct
13Oct

De sector van de accountancy heeft het afgelopen jaar door de COVID-19-crisis heel wat flexibiliteit moeten tonen. Zo hebben accountants talloze bedrijven moeten adviseren met het oog op het vermijden van financiële problemen, of erger, het voorkomen van een faillissement. Bedrijven liepen verloren in de wirwar van premies en maatregelen die de overheid nam en daar hebben de accountancybedrijven de weg moeten tonen. Accounting kantoren hebben dus niet langer louter een ondersteunende functie, zeker ook een adviserende. Tegelijk maakte de digitalisering een forse stap vooruit. Accountants zijn razendsnel moeten omschakelen en dat is in de meeste gevallen bijzonder goed gelukt. 

Een goede reden om deze beroepsgroep in de bloemetjes te zetten. En dat zal gebeuren tijdens de Week van de Accountant (26-30 oktober) waarin humor en plezier centraal staan.

“Aangezien het organiseren van een gewoon evenement niet voor de hand ligt in deze tijden, opteren we voor twee online events, waar er gelachen kan worden en waar de teamgeest kan aangescherpt worden: een comedyshow en een quiz. De eerste reacties zijn heel positief en de inschrijvingen komen heel vlot binnen."
Ronny De Goedt, Managing Director bij Wolters Kluwer Tax & Accounting, Belgium


Stand-up comedian Bert Kruismans laat accountants glimlachen
Op dinsdag 27 oktober brengt stand-up comedian Bert Kruismans een half uur comedy op maat van accountants, fiscalisten en belastingconsulenten via een webinar. En op donderdag 29 oktober organiseert Wolters Kluwer een online quiz (via livestream en een presentator) waar de accountancy kantoren het met ploegen van maximum 5 deelnemers tegen elkaar opnemen. 

Inschrijven kan via weekvandeaccountant.be 


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.